Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:


​✔
Individuelle tilpasninger

​ Gratis og uforpligtende tilbud

​ Moderne design

​Telefon: 98 43 01 22

Mail: cama@cama.dk

Nyheder​

Trivselsdag for alle CAMA-medarbejdere

7. september 2019

I dag blev der ikke produceret lifte på fabrikken i Frederikshavn. Til gengæld havde alle medarbejdere en fantastisk Trivselsdag med indspark fra Per Ryt Hansen, humor.dk. Alle fik brugt lattermusklerne og prøvet at arbejde sammen på nye måder. Efter denne dag kender vi hinanden endnu bedre og er fyldt med energi til hverdagens mange opgaver.

   

CAMA deltager på Interlift messen i Augsburg​

5. september 2019

Interlift – En verden af elevatorer, er branchens førende messe, som i år finder sted i Augsburg fra 15.-18. september. Vi er naturligvis med på messen og ser frem til at fremvise vores produkter for eksisterende og nye kunder. På messen vil vi præsentere de nyeste varianter og features på CAMA Ligeløbslift, CAMA Svinglift samt CAMA Vertikal-lift.

Du finder os i hal 4 på stand nummer 4020. Vi glæder os til at se dig!​

CAMA-medarbejdere deltager i DHL-stafet 2019

29. august 2019

Cama deltog med tre hold til årets DHL stafet i Aalborg. De 14 deltagere og en hund havde en herlig aften med god motion, sved på panden i varierende mængde og hyggeligt samvær i Kildeparken med masser af løbere fra andre virksomheder, mens vi nød madkurv, vin og vand. Et fantastisk arrangement. Tak til DHL for at stå bag og tak til Aalborg Atletik og Motion for den flotte afvikling. Klik på billederne herunder for at se dem i stor størrelse.

Elegant liftløsning i Oslo Centrum​

18. juli 2019

Salongen Konferanse – Ibsenkvartalet midt i Oslo er stort, men lige præcis der, hvor adgangen mellem to forskudte planer skulle gøres handicapvenlig, var pladsen begrænset. Derfor faldt valget på en kompakt minilift, ML 7, fra Cama.

Liften blev leveret af CAMAs norske forhandler, Handicare, som installerede den i tæt samarbejde med arkitekt Cecilie Langmoen Nilsen fra Dyrø og Moen AS Arkitekter MNAL, således at den passer perfekt ind i omgivelserne.

Senior Project Manager Øystein Geitz, Handicare, fortæller, at liften blev tilpasset efter arkitektens ønsker med den specielle farve og samme gulvbelægning, som er brugt i resten af konferencecentret. Det har givet et elegant og helstøbt resultat.

Salongen Konferanse – Ibsenkvartalet ligger centralt i Oslo tæt på hoteller, teatre m.v. – et sted hvor tusindvis af mennesker færdes hver dag. Nu er det blevet lidt lettere for handicappede og gangbesværede at færdes mellem centrets to niveauer.

Læs mere: www.salongenkonferanse.no.

Health+Rehab Scandinavia

4. maj 2018

Årets Health & Rehab messe er nu vel overstået, og messen var rigtig god og velbesøgt. Vi takker for alle besøgene og ser nu frem til at følge op på de kontakter vi har fået.

...

Forhandlerbesøg

18. marts 2016

Vi har lige haft fornøjelsen af at have afholdt sælgerkursus for Partille Hiss fra Sverige. Her var der gennemgang af de forskellige features som vore lift-modeller har, og der var blandt andet mulighed for at afprøve alle liftene.

...

Nyt produkt

24. januar 2014

Det glæder os at kunne introducere vores nye lodret-løfter ML7. Liften, med dansk design og brugervenlig betjening, er en prisvenlig og pladsbesparende løsning der kan løfte brugeren op til et maximum på 900 mm.

...

Vi støtter de danske hospitalsklovne

22. juni 2011

Vi har valgt at støtte de danske hospitalsklovne, for yderligere oplysninger se nedenstående link.

http://www.danskehospitalsklovne.dk/

...

​​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 4,5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 4 anmeldelser på Google

Kontaktoplysninger

Telefon: +45 98 43 01 22

Fax.: +45 98 42 08 62

E-mail: cama@cama.dk

​Adresseoplysninger

CAMA Lift ApS

Ellehammervej 6, DK-9900 Frederikshavn

CVR: 54931328

​Åbningstider

Mandag - Torsdag: 08.00 - 16.00

Fredag: 08.00 - 14.00

Lørdag - Søndag: Lukket