Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:


​✔
Individuelle tilpasninger

​ Gratis og uforpligtende tilbud

​ Moderne design

​Telefon: 98 43 01 22

Mail: cama@cama.dk

Nyheder​

Elegant liftløsning i Oslo Centrum​

18. juli 2019

Salongen Konferanse – Ibsenkvartalet midt i Oslo er stort, men lige præcis der, hvor adgangen mellem to forskudte planer skulle gøres handicapvenlig, var pladsen begrænset. Derfor faldt valget på en kompakt minilift, ML 7, fra Cama.

Liften blev leveret af CAMAs norske forhandler, Handicare, som installerede den i tæt samarbejde med arkitekt Cecilie Langmoen Nilsen fra Dyrø og Moen AS Arkitekter MNAL, således at den passer perfekt ind i omgivelserne.

Senior Project Manager Øystein Geitz, Handicare, fortæller, at liften blev tilpasset efter arkitektens ønsker med den specielle farve og samme gulvbelægning, som er brugt i resten af konferencecentret. Det har givet et elegant og helstøbt resultat.

Salongen Konferanse – Ibsenkvartalet ligger centralt i Oslo tæt på hoteller, teatre m.v. – et sted hvor tusindvis af mennesker færdes hver dag. Nu er det blevet lidt lettere for handicappede og gangbesværede at færdes mellem centrets to niveauer.

Læs mere: www.salongenkonferanse.no.

Health+Rehab Scandinavia

4. maj 2018

Årets Health & Rehab messe er nu vel overstået, og messen var rigtig god og velbesøgt. Vi takker for alle besøgene og ser nu frem til at følge op på de kontakter vi har fået.

...

Forhandlerbesøg

18. marts 2016

Vi har lige haft fornøjelsen af at have afholdt sælgerkursus for Partille Hiss fra Sverige. Her var der gennemgang af de forskellige features som vore lift-modeller har, og der var blandt andet mulighed for at afprøve alle liftene.

...

Nyt produkt

24. januar 2014

Det glæder os at kunne introducere vores nye lodret-løfter ML7. Liften, med dansk design og brugervenlig betjening, er en prisvenlig og pladsbesparende løsning der kan løfte brugeren op til et maximum på 900 mm.

...

Vi støtter de danske hospitalsklovne

22. juni 2011

Vi har valgt at støtte de danske hospitalsklovne, for yderligere oplysninger se nedenstående link.

http://www.danskehospitalsklovne.dk/

...

​​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 4,5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 4 anmeldelser på Google

Kontaktoplysninger

Telefon: +45 98 43 01 22

Fax.: +45 98 42 08 62

E-mail: cama@cama.dk

​Adresseoplysninger

CAMA Lift ApS

Ellehammervej 6, DK-9900 Frederikshavn

CVR: 54931328

​Åbningstider

Mandag - Torsdag: 08.00 - 16.00

Fredag: 08.00 - 14.00

Lørdag - Søndag: Lukket